Home
Vrijdag, 15 November
Home Sitemap FR
Bekijk de RTVM trailer
Zoeken
Zoeken

Contact 

Regionale TV Media
Z.1. Researchpark 120
1731 Zellik

e-mail:
contact@rtvm.be
tel: 02-467.58.77
fax: 02-467.56.54

Wegbeschrijving vanuit richting Gent E40 

Wegbeschrijving RMG (Zellik)Vanuit richting GentE40

Volg richting Brussel/Bruxelles. Net na het Texaco-station de afrit Ring nemen, richting Antwerpen/Anvers. Deze afrit draait naar links, maar opgelet: blijf in de bocht op het rechtervak. In de bocht neemt u rechts de richting Asse/Zellik (afrit 10). Na 500 m splitst de afrit zich opnieuw; daar volgt u op het linkervak de richting Zellik. Aan het rond punt kiest u de 3de straat rechts waar 'Research Park' staat aangeduid. Volg de weg tot op het einde en draai daar linksaf. Aan uw rechterkant ziet u het grote, witte gebouw van RMG.


Wegbeschrijving vanuit richting Charleroi/Mons 

Vanuit richting Charleroi/Mons

Volg de Ring richting Antwerpen/Luik. Aan de afrit Gent-E40 volgt u de pijlen richting Asse-afrit 10. In de bocht houdt u rechts; na 500 m splitst de afrit zich opnieuw. Daar volgt u op het linkervak de richting Zellik. Aan het rond punt kiest u de 3de straat rechts waar 'Research Park' staat aangeduid. Volg de weg tot op het einde en draai daar linksaf. Aan uw rechterkant ziet u het grote, witte gebouw van RMG.


Wegbeschrijving vanuit richting Antwerpen/Leuven/Luik 

Vanuit richting Antwerpen/Leuven/Luik

Volg de Ring richting Gent-E40. Aan de afrit Gent-E40 houdt u rechts en neemt u afrit 10 richting Zellik. Links houden op de afrit richting Zellik. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf (onder de autostrade). Aan het rond punt kiest u de 2de straat rechts waar 'Research Park' staat aangeduid. Volg de weg tot op het einde en draai daar linksaf. Aan uw rechterkant ziet u het grote, witte gebouw van RMG.